Klantenservice en veelgestelde vragen

Algemeen

Een deurmat op maat is een mat die afwijkt van de standaard afmetingen. Bij een deurmat op maat kun je de lengte van de mat zelf bepalen. Wij snijden de mat vervolgens op de opgegeven lengte. Dit doen wij overigens standaard met een overlengte. Wens je de mat exact op de opgegeven afmetingen gesneden te hebben, geef dit dan aan bij de bestelling! Ga direct naar de maatwerk matten via deze link: deurmat op maat

Een deurmat is zelf bij te snijden, zonder dat hij gaat rafelen. Dit kun je eenvoudig doen met een scherp snijmes. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl.

Over het algemeen hebben droogloopmatten en schoonloopmatten in de basis dezelfde eigenschappen. Zowel droogloopmatten als schoonloopmatten nemen vuil en vocht op. Door het gebruik van zachtere materialen zijn droogloopmattten beter in staat om vocht vast te houden. Schoonloopmatten worden gemaakt van hardere materialen waardoor deze weer beter vuil van de zolen schrapen.
Een ander verschil tussen deze twee soorten matten is dat droogloopmatten wasbaar zijn tot een temperatuur van 30°C. Let er wel op dat de matten kunnen krimpen wanneer deze worden blootgesteld aan te hoge temperaturen! Vraag ons daarom altijd om een wasvoorschrift.

Een rubberen rand langs alle kanten van je maatwerk mat is alleen mogelijk bij schoonloopmatten. Neem hiervoor contact met ons op via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl.

Bestellen

Nee, dit is niet verplicht. Je kan een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken.
Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.
Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt en deze achteraf nog wilt wijzigen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij doen ons uiterste best om je bestelling nog aan te passen. Mocht je bestelling al verzonden zijn, is het aanpassen van de order helaas niet meer mogelijk.

Verzending

Een deurmat op maat en pasklare deurmat wordt normaliter binnen 5 werkdagen afgeleverd. Heb je een deurmat van de rol met rubberranden aan alle zijden besteld, dan geldt een aangepaste levertijd waarover wij je via de mail informeren.

Wij rekenen geen verzendkosten.

Retourneren

In het geval van op maat gemaakte deurmatten en logomatten is het niet mogelijk om te retourneren. Wanneer je een pasklare deurmat hebt besteld kunt je deze wel retourneren. Dit is echter alleen mogelijk wanneer je de mat van tevoren bij ons hebt aangemeld via een mailbericht.
De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 307 reviews.

Voer een zoekopdracht in

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.