Retouraanvraag

Wil je een product retourneren? Houdt er dan rekening mee dat alleen de pasklare deurmatten kunnen worden geretourneerd. Het recht op retour hebben wij omschreven in onze Algemene Voorwaarden. Hierin staat vermeld dat producten die volgens de door u ingevoerde specificaties worden gemaakt niet in aanmerking komen voor het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing op de deurmatten op maat, de deurmatten van de rol en de bedrukte deurmatten. De verkoop van dit type matten is na succesvolle betaling definitief.

U heeft het recht uw bestelling van de pasklare deurmatten tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw pasklare product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deurmataanhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede staat retour ontvangen is.

Retourformulier

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1996 reviews.

Voer een zoekopdracht in

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.