Levertijd en verzendkosten

Levertijden deurmatten

 

Wij houden er niet van om beloftes te doen die we niet na kunnen komen. Daarom garanderen wij (wellicht helaas) niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’. We doen altijd ons best om jouw deurmat binnen 5 dagen te versturen. En vaak lukt het ons om je deurmat al binnen 5 dagen bij je af te leveren. Maar soms kan het ook iets langer duren. Als dit het geval is, stellen we je tijdig op de hoogte.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bezorging deurmatten

Nadat we je mat(ten) gesneden, gecontroleerd en goed verpakt hebben, dragen wij je bestelling over aan onze eigen transporteurs Trans-Mission of QTS Transport. Nadat je mat aan hen is overgedragen, ontvang je een link via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je vragen over de levering van maatwerk matten hebben?  Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Belangrijk om te weten is dat matten die op vrijdag verzonden worden, normaal gesproken op zijn vroegst maandag geleverd worden. Mocht je graag zaterdag jouw mat willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Pasklare deurmatten

Ons assortiment bevat ook nog enkele pasklare deurmatten. Als je een pasklare deurmat hebt besteld, dan worden ze rechtstreeks door onze leverancier verzonden. Zij werken samen met betrouwbare transporteurs als DPD en UPS. Mocht je een vraag hebben over de levering van je bestelling, dan kun je contact met ons opnemen via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl. Onze leverancier is ook (bijna) onze buurman, we kunnen dus altijd bij ze terecht!

Bezorgkosten

Wat ons betreft is gratis verzending een stukje service. Daarom betaal je alleen voor je deurmat en brengen we geen verzendkosten in rekening. Heb je nog andere vragen over onze verzending of levertijden, neem dan gerust contact met ons op via info@deurmataanhuis.nl of telefonisch via 038 303 16 29.