Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Voor de pasklare matten
Wij houden er niet van om beloftes te doen die we niet na kunnen komen. Daarom garanderen wij (wellicht helaas) niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Wij doen echter wel ons uiterste best om je mat zo snel mogelijk te leveren. Vaak lukt het voor de pasklare matten zelfs om je bestelling eerder dan 5 werkdagen te bezorgen! Mocht je een spoedbestelling hebben, neem dan gerust contact met ons op via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Voor de maatwerk matten
Ondanks dat elke bestelling speciaal voor jou op maat gemaakt wordt houden we voor maatwerk matten aan dat deze binnen 5 werkdagen worden verzonden (wat in de praktijk vaak betekent dat deze zelfs binnen 5 werkdagen worden geleverd). Soms komt het echter voor dat dit het iets langer duurt, maar in dat geval stellen wij je hier tijdig van op de hoogte. Ook voor de maatwerk matten geldt weer, mocht je een spoedbestelling hebben, neem gerust contact op zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

Bezorging

Voor de pasklare matten
De pasklare matten worden door onze leverancier verzonden. Zij werken samen met betrouwbare transporteurs als DPD en UPS. Mocht je een vraag hebben over de levering van je bestelling, dan kun je  contact met ons opnemen via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl. Onze leverancier is ook (bijna) onze buurman, we kunnen dus altijd bij ze terecht!

Voor de maatwerk matten
Nadat we je mat(ten) gesneden en gecontroleerd hebben, dragen wij je bestelling over aan onze eigen transporteurs Trans-Mission of QTS Transport. Nadat je mat aan hen is overgedragen, ontvang je een link via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je vragen over de levering van maatwerk matten hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Belangrijk om te weten is dat matten die op vrijdag verzonden worden, normaliter op zijn vroegst maandag geleverd worden. Mocht je graag zaterdag jouw mat willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bezorgkosten

Wij rekenen geen verzendkosten.

Heb je nog andere vragen over onze verzending of levertijden, neem dan gerust contact met ons op via info@deurmataanhuis.nl of telefonisch via 038 303 16 29.

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1996 reviews.

Voer een zoekopdracht in

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.