Wij zijn tussen 16:00u en 17:00u telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen en komen we hier zo spoedig mogelijk op terug.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Levertijd en verzendkosten

Levertijden deurmatten

Wij houden er niet van om beloftes te doen die we niet na kunnen komen. Daarom garanderen wij (wellicht helaas) niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’. We doen wel altijd ons best om jouw deurmat binnen 3 dagen te versturen en soms lukt dit zelfs al binnen 24 uur. Met name wanneer de bestelling uit meerdere, verschillende soorten, maatwerk matten bestaat is het lastig om binnen 24 uur te versturen omdat niet elk product elke dag gesneden kan worden.

Vaak lukt het ons ook om je deurmat al binnen 5 dagen bij je af te leveren maar soms kan het ook iets langer duren. Als dit het geval is, proberen we je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bezorging deurmatten

Nadat we je mat(ten) gesneden, gecontroleerd en goed verpakt hebben, dragen wij je bestelling over aan onze eigen transporteurs Trans-Mission of QTS Transport. Nadat je mat aan hen is overgedragen, ontvang je een link via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Schroom vooral niet om bij vragen over de verzending of bezorging contact met ons op te nemen!

Belangrijk om te weten is dat matten die op vrijdag verzonden worden, normaal gesproken op zijn vroegst maandag geleverd worden. Mocht je graag zaterdag jouw mat willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een mogelijke oplossing kunnen zoeken.

Verzendkosten

Wat ons betreft is gratis verzending een stukje service. Daarom betaal je alleen voor je deurmat en brengen we geen extra verzendkosten in rekening. Heb je nog andere vragen over onze verzending of levertijden, neem dan gerust contact met ons op via info@deurmataanhuis.nl of telefonisch via 038 303 16 29.

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 4605 reviews.

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.