Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Voor de pasklare matten
Wij houden er niet van om beloftes te doen die we niet na kunnen komen. Daarom garanderen wij (wellicht helaas) niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Wij doen echter wel ons uiterste best om je mat zo snel mogelijk te leveren. Vaak lukt het voor de pasklare matten zelfs om je bestelling eerder dan 5 werkdagen te bezorgen! Mocht je een spoedbestelling hebben, neem dan gerust contact met ons op via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Voor de maatwerk matten
Je op maat gemaakte mat proberen wij eveneens binnen 5 werkdagen te leveren (wat vaak ook lukt). Soms komt het echter voor dat dit het iets langer duurt, maar in dat geval stellen wij je hier tijdig van op de hoogte. Ook voor de maatwerk matten geldt weer, mocht je een spoedbestelling hebben, neem gerust contact op zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

Bezorging

Voor de pasklare matten
De pasklare matten worden door onze leverancier verzonden. Zij werken samen met betrouwbare transporteurs als DPD en UPS. Mocht je een vraag hebben over de levering van je bestelling, dan kun je  contact met ons opnemen via 038 303 16 29 of info@deurmataanhuis.nl. Onze leverancier is ook (bijna) onze buurman, we kunnen dus altijd bij ze terecht!

Voor de maatwerk matten
Nadat we je mat(ten) gesneden en gecontroleerd hebben, dragen wij je bestelling over aan onze eigen transporteur CTS Transport. Nadat je mat aan hen is overgedragen, ontvang je een link via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je vragen over de levering van maatwerk matten hebben, dan kun je contact opnemen met CTS Transport.

Belangrijk om te weten is dat matten die op vrijdag verzonden worden, normaliter op zijn vroegst maandag geleverd worden. Mocht je graag zaterdag jouw mat willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bezorgkosten

De standaard verzendkosten bedragen €4,95 per verzending (Nederland en België). Bij besteding vanaf €50,- is de verzending zelfs gratis! Als je maatwerk mat echter zulke grote afmetingen heeft dat de bestelling niet met onze standaard transporteur mee kan, dan geldt er helaas een ander tarief. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij contact met je op!

Heb je nog andere vragen over onze verzending of levertijden, neem dan gerust contact met ons op via info@deurmataanhuis.nl of telefonisch via 038 303 16 29.

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 22 reviews.

Voer een zoekopdracht in