Over Deurmataanhuis.nl

Bij iedere entree een warm welkom

Jouw huis of bedrijfspand begint bij de entree. Daar kom je binnen en heet je jouw gasten welkom. Je entree of hal is daarom een belangrijke plek. Een plek die moet passen bij de sfeer in de rest van je woning of bedrijfspand! Wij zijn dé mattenspecialist met een zeer ruim assortiment deurmatten. Kies de deurmat die je wenst. Geef je gewenste lengtemaat in en kies uit een aantal breedtematten en voor je het weet ligt je deurmat op maat bij je deur! 

Een mooie en gebruiksvriendelijke deurmat helpt je om in je entree de sfeer te creëren die je wilt. Daarnaast helpt de deurmat natuurlijk om deze ruimte schoon te houden. Met onze producten hebben wij voor iedere entree een oplossing. Ook voor die van jou! Eventuele hoekjes snijd je zelf eenvoudig bij met een scherp stanleymes. Je hoeft hiervoor geen ervaren doe-het-zelver te zijn. 

De juiste deurmat voor jouw entree

Geen entree is hetzelfde. Om te zorgen dat je bij ons precies die deurmat vindt die je zoekt, hebben we een uitgebreid assortiment schoonloopmattendroogloopmattenrubbermatten en kokosmatten. Wil je een mat op maat of een unieke deurmat met je eigen persoonlijke opdruk of logo? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op via de chat, via info@deurmataanhuis.nl of bel 038 303 16 29 voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ons verhaal

Deurmataanhuis is opgericht door de tweelingbroers Gooswijn en Jan Steven Visscher. Al van jongs af aan zijn de broers in hun woonplaats Genemuiden actief in de tapijtbranche. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Europa genoemd. Meer dan de helft van de Nederlandse wollen en nylon vloerbedekking wordt namelijk in Genemuiden geproduceerd. De schoonloopmatten, droogloopmatten en kokosmatten van Deurmataanhuis worden dan ook veelal in de ‘eigen keuken’ geproduceerd.

Wat drijft ons om te doen wat wij doen? Deze vraag stellen wij onszelf regelmatig. Het antwoord is net zo eenvoudig als vanzelfsprekend: Wij willen in de online wereld jou bedienen op de wijze zoals je het vroeger in echte winkels gewend was. Persoonlijk contact, snelle service en eerlijk advies. Dit is wat wij maatwerk noemen!

Onze geschiedenis

2013 is een belangrijk jaar voor Deurmataanhuis: de online shop wordt opgezet. Deze shop heeft een breed aanbod aan standaardafmeting deurmatten, maar ook speelkleden en maatwerk deurmatten. De vraag naar de maatwerk producten neemt in de loop van de jaren steeds meer toe. 

Daarom wordt in 2015 besloten om een webshop te bouwen die beter past bij de vraag naar maatwerk. Via een offertesysteem kan de klant een aanvraag doen voor een deurmat op maat of met logo. Door persoonlijk contact met de klant, geven wij daarnaast advies op maat. Er blijkt echter ruimte voor verbetering. 

Dit heeft er in 2017 toe geleid dat het nieuwe Deurmataanhuis-concept wordt gelanceerd. De shop wordt compleet vernieuwd en (bijna) volledig ingericht op maatwerk matten. Door een compleet geautomatiseerde shop, in combinatie met een persoonlijke klantenservice komt nog beter naar voren wie we zijn: dé mattenspecialist van Nederland. 

In 2018 wordt Deurmataanhuis volledig overgenomen door Gooswijn en Jan Steven. Vanaf december dat jaar richten zij zich fulltime op de website. 

Het jaar 2020 staat in het teken van vernieuwing met de lancering van een gloednieuwe website waarop de ruime keuze in deurmatten nog beter naar voren komt. De service en het advies blijven zoals het altijd was; eerlijk en betrouwbaar.

Jan-Steven

Gooswijn

De gezichten achter Deurmataanhuis

Ben je benieuwd welke gezichten er achter Deurmataanhuis zitten? Wij stellen ons graag aan je voor. Als je contact met Deurmataanhuis opneemt, krijg je altijd met Gooswijn of Jan Steven te maken. Je hebt een vast contactpersoon, zodat je niet van het figuurlijke kastje naar de muur wordt gestuurd. Wel net zo duidelijk toch?

Onze gegevens

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 2914 reviews.

Voer een zoekopdracht in

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.