Wij zijn tussen 16:00u en 17:00u telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen en komen we hier zo spoedig mogelijk op terug.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Deurmataanhuis.nl

Bij iedere entree een warm welkom

Altijd een passende deurmat, voor al onze ‘buren’. Dat is het uitgangspunt van Deurmataanhuis. Dat doen wij door deurmatten op maat te maken. Van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. En daar stopt het niet. We helpen je graag in je zoektocht naar de perfecte deurmat. Met een overzichtelijke website, goed advies en snelle service.

Oprichting Deurmataanhuis

Het verhaal van Deurmataanhuis begint bij de oprichting in 2013 door tweelingbroers Jan Steven en Gooswijn Visscher. Al van jongs af aan zijn de broers in hun Genemuiden, de plek waar ze geboren en getogen zijn, actief in de tapijtbranche. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Europa genoemd. Meer dan de helft van de Nederlandse wollen en nylon vloerbedekking wordt in Genemuiden geproduceerd. Ook onze deurmatten worden volledig in Nederland geproduceerd. Dat is een stuk duurzamer en hierdoor kennen wij het verhaal van elke deurmat. En daar zijn we trots op.

De Deurmattenspecialist van Nederland

Wij willen heel Nederland voorzien van een deurmat die perfect past. Dat is onze manier om al onze ‘buren’ in Nederland blij te maken. Want een goede mat houdt vocht en vuil buiten de deur, draagt bij aan een schoon huis en daarmee gezonde mensen. Onze deurmatten zijn er niet alleen voor mensen met een dikke portemonnee. Onze deurmatten hebben een prijs-kwaliteitverhouding die precies past. Precíes; net zoals onze deurmatten op maat.

Over service willen we ook niet twisten. Heb je een probleem, dan lossen we dat gewoon voor je op. Ouderwets; zoals je dat in een winkel met een goede naam mag verwachten. Want wij zijn de deurmattenspecialist van Nederland!

Alles voor jouw deurmat

Wij zijn er voor jou én voor je deurmat. Met de mogelijkheid voor persoonlijk contact en snelle service. En omdat onze deurmatten volledig in Nederland gemaakt worden, kunnen we je er alles over vertellen. We komen altijd met een oplossing, want we voorzien je graag van een deurmat waar je 100% tevreden mee bent. Zo wordt jouw deurmat ook echt je deurmattie.

Jan Steven

Gooswijn

De gezichten achter Deurmataanhuis

Ben je benieuwd welke gezichten er achter Deurmataanhuis zitten? Wij stellen ons graag aan je voor. Als je contact met Deurmataanhuis opneemt, krijg je altijd met Gooswijn of Jan Steven te maken. Je hebt een vast contactpersoon, zodat je niet van het figuurlijke kastje naar de muur wordt gestuurd. Wel net zo duidelijk toch?

Onze gegevens

De waardering van www.deurmataanhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 4915 reviews.

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.