Wij zijn tussen 16:00u en 17:00u telefonisch niet bereikbaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen en komen we hier zo spoedig mogelijk op terug.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rubbermat opvulmat op maat – 6mm

Vanaf: 24,30

4.77/5
Slijtvast product
Stabiele ophoging voor uitsparing

Vuilopname

0/5

Vochtopname

0/5
Eigenschappen
Gebruik
Alleen binnen
Type
Opvulmat
Geschiktheid
Niet voor pvc/ gietvloeren
Toepassing
Verzonken
Onderhoud
Niet wasbaar
Extra
Ideaal om een uitsparing op te vullen
Omschrijving

Heb je een deurmat uitgezocht die net niet dik genoeg is? Dan is deze opvulmat uitermate geschikt om de ruimte boven je kruipluik op te hogen.

 • Lengte in cm*

  Min:40

  Breedte in cm*

  Min:60 | Max:122

  LET OP Omdat beide afmetingen groter zijn dan 122cm wordt de opvulmat in 2 delen geleverd.

Eigenschappen
Gebruik
Alleen binnen
Type
Opvulmat
Geschiktheid
Niet voor pvc/ gietvloeren
Toepassing
Verzonken
Extra
Ideaal om een uitsparing op te vullen
Onderhoud
Niet wasbaar
Omschrijving

Heb je een deurmat uitgezocht die net niet dik genoeg is? Dan is deze opvulmat uitermate geschikt om de ruimte boven je kruipluik op te hogen.

Productbeoordelingen

4.77
66 beoordelingen
53
11
2
0
0
Customer Image Gallery
 1. Johan
  Geverifieerde klant
  Goed product!!
 2. Wim Vrolijk
  Geverifieerde klant
  Helemaal top!
 3. Catwoman
  Geverifieerde klant
  Helemaal goed

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Het verschil tussen een droogloopmat en schoonloopmat zit ‘m in de focus van de matten. De droogloopmat beschikt over zachtere vezels, die snel en goed vocht opnemen. Schoonloopmatten hebben hardere vezels. Deze vezels nemen minder snel vocht op, maar beschikken daarentegen over een sterk vuil absorberend vermogen.

Er zijn een paar dingen waar op gelet moet worden bij het selecteren van de juiste mat. Ten eerste naar welk type mat de voorkeur uitgaat, een binnenmat of buitenmat, een droogloopmat of schoonloopmat. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de dikte van de mat (met name belangrijk wanneer deze in een uitsparing komt te liggen). Komt de mat op een PVC vloer te liggen? Kies dan voor een weekmakervrije deurmat op maat.

Voor de schoonmaak op dagelijkse basis is het stofzuigen van de mat voldoende. Mocht er bijvoorbeeld veel zand in de mat zitten, klop deze dan niet uit! Het is dan beter om de mat op z’n kop te leggen om er vanaf de onderzijde op te kloppen. De deurmatten uit de categorie ‘droogloopmat’ zijn daarnaast met lauwwarm water en een sopje te reinigen. Onze weekmakervrije deurmatten op maat zijn daarnaast zelfs machinaal te reinigen!

Omdat het doel van een deurmat het zo goed mogelijk schoonmaken van de zolen is, is het van belang dat de mat groot genoeg is. Komt deze in een uitsparing in de vloer te liggen, houdt dan de afmetingen van de uitsparing aan. Komt de mat op de vloer te liggen, neem dan voor de looprichting in ieder geval genoeg lengte mee om ten minste 2 stappen op de mat te kunnen zetten (ca. 100cm).

Heeft u een mooie PVC vloer ? Dan is een weekmakervrije* deurmat op maat de beste keuze. Meer informatie over dit type product en de mogelijke werking van een deurmat op uw vloer vindt u in de categorie ‘Tips’. Omdat de weekmakervrije matten normaliter op de vloer komen te liggen worden deze standaard afgewerkt met rubberranden rondom. De afmetingen die u bestelt zijn dan inclusief de rubberranden.

Elke mat die u bij ons bestelt is eenvoudig achteraf bij te snijden. Mocht u zelf geen scherp mesje hebben dan kunt u deze bij uw mat bestellen. Het voordeel van dit mesje is dat deze nieuw is en daarmee vlijmscherp. Omdat het een afbreekmesje is beschikt u over meerdere scherpe mesjes. Een deurmat gaat niet rafelen zoals een tapijt dit wel doet. Dit komt omdat de vezels van de mat ‘per stuk’ aan de achterzijde van de mat hechten.

Heeft u een uitsparing of kruipluik die een paar centimeter lager ligt dan de rest van de vloer, dan kunt u deze opvullen met een rubberen opvulmat. Deze bieden wij in verschillende diktes aan. De matten zijn stapelbaar, dus staat de door u benodigde dikte er niet tussen, stapel er dan rustig op los!

Gerelateerde producten

Aquapro_antraciet_bovenaanzicht_DAH_1

Snelst bezorgd

Vochtopname

3/5

Vuilopname

3/5
Droogloopmat op maat - Aquapro 8mm - Antraciet
4.73/5
(862 beoordelingen)
Vanaf: 28,21
Kleur: Antraciet
Extreme vuil- en vochtopname
Snel droog door Polyamide vezels
Matten pluizen niet
Geschikt voor zakelijk gebruik
Aquasoft_beige_bovenaanzicht_DAH

Vochtopname

3/5

Vuilopname

2/5
Droogloopmat op maat - Aquasoft 8mm - Beige
4.76/5
(406 beoordelingen)
Vanaf: 25,29
Kleur: Beige
Extreem zachte mat
100% gerecycled Polyester garen
Geschikt voor huis-tuin-en-keukengebruik
Totale dikte van 8 mm
Aquapro_bruin_bovenaanzicht_DAH_1

Snelst bezorgd

Vochtopname

3/5

Vuilopname

3/5
Droogloopmat op maat - Aquapro 8mm - Bruin
4.75/5
(436 beoordelingen)
Vanaf: 28,21
Kleur: Bruin
Extreme vuil- en vochtopname
Snel droog door Polyamide vezels
Matten pluizen niet
Geschikt voor zakelijk gebruik
DAH_0007_aquastop antraciet_02

Vochtopname

3/5

Vuilopname

1/5
Droogloopmat op maat - Aquastop 5mm - Antraciet
4.61/5
(475 beoordelingen)
Vanaf: 23,11
Kleur: Antraciet
 • Droogloopmat op maat
Dunste droogloopmat
Gemaakt van 100% katoen
Geschikt voor handwas
Geschikt voor huis-tuin-en-keukengebruik
Wat betekent: Minder geschikt voor gebruik op pvc/ gietvloer

Vanwege de rug onder de mat kun je deze beter niet op een pvc/gietvloer leggen, omdat er een kans is op een reactie tussen de rug van de mat en de pvc/gietvloer. 

Als de mat in een uitsparing komt te liggen komt de rug niet in direct contact met de pvc/gietvloer en kan de mat zonder problemen worden gebruikt.

Op zoek naar een deurmat die wel geschikt is voor pvc vloeren?

Wanneer heb ik een antislip ondermat nodig?

De antislip ondermat kan worden gebruikt wanneer de mat op een gladde ondergrond komt te liggen. De mat heeft standaard een afmeting van 60x60cm, maar kan met een schaar eenvoudig op de gewenste afmeting worden bijgeknipt.

Wanneer de mat groter is dan 60x60cm kunnen er meerdere antislip ondermatten worden gebruikt.

Rubber opvulmat

Komt je mat in een uitsparing te liggen of is er een kruipluik aanwezig die dieper ligt dan de vloer? Dan biedt onze rubber opvulmat uitkomst. Deze opvulmatten zijn gemaakt van gerecycled granulaat rubber, wel zo duurzaam!

Een ondermat nodig?

Meet de diepte en de afmetingen van de uitsparing op om te bepalen welke hoogte er opgevuld moet worden. Het is mogelijk om meerdere opvulmatten op elkaar te stapelen om de juiste hoogte te krijgen.

Dimension - Antraciet - 50 x 100cm

€40,47

€32,50

De buitenmat Dimension antraciet op maat is een schoonloopmat voor buiten gemaakt van garens die het vuil effectief van je zolen verwijderen. Het voordeel van deze garens is dat ze geen vocht opnemen dus de mat kan onder alle weersomstandigheden buiten blijven liggen. De mat heeft een dikte van 11 mm en geeft een chique uitstraling. Omdat er geen zogenaamde vleug in de mat zit kunnen de lengte en breedte naar wens worden omgedraaid.

Wanneer heb je een snijmes nodig?

Het Deurmataanhuis snijmes gebruik je om dat hoekje van de drempel of deurpost uit de mat te snijden zodat de mat perfect in de ruimte ligt waar jij deze bedacht hebt.